DJ Freddy Fey!

Din fest! Din musik!

Din DJ er Freddy Fey.

Freddy er i dag 49 år og et omvandrende musikleksikon, med stor musikalsk viden og mange års erfaring bag en dj pult.
Det er også det som gør hele forskellen når du skal vælge dj til din næste fest.
Freddy har spillet siden starten af 80’erne og på den måde opbygget al den viden der skal til for at skabe rammerne om en go’ fest.

Freddy er til daglig Radiovært og er en kendt morgenstemme over hele syd og Sønderjylland, hvor han igennem snart 15 år, har været ankermand i morgenshowet på Radio Globus.
Radiokarrieren startede helt tilbage i 1986 og har siden da været omdrejningspunktet for dagligdagen hos Freddy.
Du får med andre ord en mand der er vant til at optræde og underholde til hverdag og ikke er bange for en udfordring.
100.000 mennesker lytter på ugebasis til stemmen bag mikrofonen.

Du kan også booke Freddy som konferencier til jeres arrangement og her vil du heller ikke blive skuffet. Tingene bliver leveret knivskarpt og med en go’ portion humor.

“-Mit fokus har altid været på de mennesker jeg spiller for. Det er jo deres fest og derfor er min vigtigste mission at gøre publikum glade og spille det musik de kan lide og ikke hvad jeg synes er godt! Heldigvis er min musik smag meget bred og det er yderst sjældent at der er musik som jeg ikke kan li’ og kan de mennesker jeg spiller for lide noget som jeg ikke kan, spiller jeg det selvfølgelig alligevel. Ingen tvivl om at mit hjerte banker en del for 80’erne, et fantastisk musik årti.-“

Booker du Freddy er du sikker på at få en go’ og informativ snak om dine ønsker og dit behov.
Freddy spiller alle former for fester og det er alt fra 25 mennesker til mange hundrede/tusinde. Intet er for småt, intet er for stort.
Fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, svendegilde, firmafest, temafest, byfest, konfirmation, voksenfest alle former for fest.